Nieuws en artikelen

Is een Facilitair Manager ook een goede inkoper en projectmanager?

De facilitair manager is verantwoordelijk voor de huishouding van het bedrijf. Om afdelingen van het bedrijf te voorzien in de benodigde diensten worden marktpartijen gecontracteerd om in deze diensten en middelen te voorzien. Deze diensten kunnen uiteenlopen van receptie, schoonmaak tot en met de complexe gebouwbeheerssystemen. Hoe zorgvuldig worden de marktpartijen voor deze dienst gecontracteerd? Is een Facilitair Manager ook een goede inkoper en projectmanager?  Lees het hele artikel.

Workshops voor Hoofd Inkopers

Periodiek organiseren wij workshops voor hoofd inkopers. Aan de hand van een thema worden presentaties gegeven door boeiende sprekers van diverse bedrijven.

Inkoper Seminar

Seminar voor hoofd inkopers

Foto seminar Maurick 008 Foto seminar Maurick 01810 workshop 2010 Vught 028

Onderling kan er kennis en ervaring worden uitgewisseld. Thema’s als centrale of decentrale inkoop? Hoe effectief samenwerken met de technische engineering afdeling? Effectief Personeelsbeleid etc.

Werkt u als hoofd inkoper en wilt u de volgende keer een uitnodiging ontvangen, laat het ons weten!

Inkoper Seminar

Seminar hoofd inkopers

 

Inkoper is gewend om van stoel af te komen

Communicatie zal alleen maar belangrijker worden voor inkopers. “We zien veel inkopers die van nature introvert en berekenend zijn, maar een proactieve houding en communicatieve eigenschappen zijn juist heel belangrijk in organisaties waar inkoop zichzelf nog neer moet zetten.” Lees het hele artikel.